kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Faqe të ruajtura nga euralb

Reklama


Euralb | Euralb , artikuj, shendeti, jeta, video, shkence, teknologji, life

Euralb, nje nder portalet me te madh shqiptar i themeluar në Tetor 2013.
jeto bukur, euralb, portal shqiptar, meso shqip, faqe interneti, teknologji


Sfungjeret dhe celenteratet | Euralb

SFUNGJERET DHE CELENTERATET Sfungjeret nuk kane inde. Trupi i tyre ka forma te ndryshme dhe eshte i pajisur me nje zgaver dhe me dy shtresa qelizash. Kane
euralb, si te gatuaj, si te bej pica, si te bej akullore, si te bejme biskota, si te bej kompjuter, si te rregulloj


Detet dhe oqeanet | Euralb

Me se dy te tretat e siperfaqes se Tokes jane te mbuluara me uje te kripur. Pese oqeanet dhe detet e Tokes jane te gjithe te lidhur me njeri-tjeterin,
detet dhe oqeanet, eksplorimi i detit, nen det, brigjet ne ndryshim, jeta ne oqeane, gumat e koraleve, brigjet ne ndryshim


Shkallet e temperatures | Euralb

Per matjen e temperatures ka tri shkalle kryesore: shkalla Fahrenhajt (imperial); shkalla Celsius (metrike) dhe shkalla e temperatures absolute (SI) qe matet me
shkallet e temperatures, celsius, fahrenhajt, kelvin, shnderrimet, shnderro ne, celsius


Europa | Euralb

Europa eshte nje kontinent i vogel, i mbushur me me shume se 40 vende dhe me shume se 700 milione banore. Ajo nuk ka shkretetira, por gjeografia e saj shkon nga
europa eshte nje kontinent i vogel, i mbushur me me shume se 40 vende dhe me shume se 700 milione banore. ajo nuk ka shkretetira, por gjeografia e saj shkon nga vargmalet e larta ne tundrat e akullta, nga ishujt shkembore ne tokat e begata. evropa ka shum