kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Faqe të ruajtura nga ResuLR

Reklama


Kuriozitete

Kuriozitete edhe per ty...
kuriozitete, kuriozitet, foto humorisitke, humor, humor shqip, video humoristike


Dyvjeçarja godet automjetin dhe paditet per vandalizem | Kuriozitete

Edhe pse e dyshuara dyvjeçare mezi ecen, policia e ka marre ne pyetje sepse supozohet se ka demtuar qellimshem automjetin e pronarit me te cilin
kuriozitete