kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: vila

Reklama


Albania Property Investment

BuyPropertyAlbania.co.uk Vepron suksesshëm në tregun e pasurive të paluajtshme, në shitje, blerje dhe dhënie me qira të apartamenteve të banimit, shtëpive, vilave, trojeve, magazinave, dyqaneve.
shitje, blerje, qira, prona te paluajteshme, apartamente, shtepi, vila


Thaci mashtron nëpunësit për paga

Shërbyesit civilë nuk do t’i marrin pagat e janarit me ngritje prej 25 për qind, pavarësisht premtimeve të kryeministrit Hashim Thaçi......
kosova's national news, hospitals in kosovo, law system in albania, visa liberalization for kosovo, hashim thaçi, shërbyesit civilë