kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: teste

Reklama


Muajt e vitit në gjuhën angleze

Ky është një kuiz nga gjuha angleze përkatësisht për muajt e vitit se si quhen në gjuhën angleze. Kuizi përmban 12 pyetje me nga 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhë
12 muajt e vitit anglisht, 12 muajt e vitit në gjuhën angleze, education, kuize anglisht, kuize të ndryshme në gjuhën angleze, muajt e vitit në gjuhën angleze, teste anglisht


Autoshkolla

Ky është një Kuiz nga Autoshkolla. Kuizi përmban 30 pyetje. Secila pyetje ka 3 ose 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni njohuritë tuaja ose mësoni ato gjëra që nuk i keni ditur.
kuize nga autoshkolla, autoshkolla kuize, teste nga autoshkolla, autoshkolla teste, testet e autoshkollës, autoshkolla teste, teste për autoshkolla


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 15

Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kjo është pjesa e pesëmbëdhjetë e këtij kuizi dhe përmban 10 pyetje ku secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Pra testoni ve
gramatika shqip, gramatika e gjuhes shqipe, teste online, gjuha kuize, gjuha shqipe kuize, kuize matura online shqip, kuize


Kuizi shumëzimi me 7 - Kuiz nga Matematika

Nje kuiz rreth shumezimit me 7.Testoni veten se sa dini rreth shumezimit me 7.Pergjigjuni pyetjeve qe ju parashtrohen . Kuiz nga Matematika, Matematika, Matematika online, Matematika shqip, Matematika Teste, Matematka Kuize
kuiz nga matematika, matematika, matematika online, matematika shqip, matematika teste, matematka kuize


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 12

Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kjo është pjesa e dymbëdhjetë e këtij kuizi dhe përmban 10 pyetje ku secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Pra testoni veten
durrësi, education, gjuha kuize, gjuha shqipe, gjuha shqipe dhe letersia teste, gjuhë dhe letërsi - pjesa e 12, gramatika e gjuhes shqipe


Kuizi Autoshkolla - Testi 1

Ky është një Kuiz nga Autoshkolla. Kuizi përmban 30 pyetje. Secila pyetje ka 3 ose 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni njohuritë tuaja ose mësoni ato gjëra që nuk i keni ditur.Kuize nga Autosh
kuize nga autoshkolla, autoshkolla kuize, teste nga autoshkolla, autoshkolla teste, testet e autoshkollës, autoshkolla teste, teste për autoshkolla


Bathroom- Anglisht

Ky është një kuiz rreth gjuhës angleze, më saktësisht për objektet që gjenden në banjo, pra se si quhen ato objekte në gjuhen angleze. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.Përgjigjuni në pyetjet që shfaqe
kuize ne gjuhen angleze, gjuha angleze, gjuhe angleze teste, teste nga gjuha angleze, gjuha angleze kuize, kuize te ndryshme nga gjuha angleze, gjuhe


Kuizi Kimia - pjesa gjashtë

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e gjashtë e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lën
chemistry quiz, education, elementet e sistemit periodik, kimia kuize, kuiz nga kimia, kuize kimia, kuize të ndryshme nga kimia