kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: shpikje shkencore

Reklama


Kurani ne gjuhen shqipe

Ketu mund ta gjeni kuranin ne gjuhen shqipe
kurani, lexo kuran, feja islame, islami, fakte shkencore ne kuran, mrekullia e kuranit


Belbëzimi dhe shkaktarët e tij : Mjeksia Islame

Si çdo sëmurje tjetër e cila e pengon njeriun për të kryer një veprim në jetën e përditshme dhe e cila kërkon trajtim mjekësor për ta shëruar atë, edhe belbëzimin mund ta quajmë sëmundjje nga se ky e pengon t
hulumtime shkencore


Zbulime te reja per Piramidat

Arkeologt egjiptian kan zbuluar nj seri varresh t reja q u prkasin puntorve t cilt ndrtuan piramidat e mdha. Zbulimi hedh
arkeologe, egjypt, egypt, piramidat, piramide, shpikje, zbulim


Kurani per trurin : Mjeksia Islame

Allahu i Madhëruar thotë në Kuran duke treguar për një njeri jobesimtar i cili e ka ndaluar Pejgamberin (Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të!) të falet në Qabe “Jo, Jo! Nëse nuk tërhiqet, vërtet do ta kap
shkrim shkencore islame


Homo ingenius: Ja shpikjet e lashta qe sfidojne shkencen sot

Teknologjia dhe facilitetet e sotme nuk jan edhe aq t reja Historia nuk sht e ndriuar vetm nga zbulime t mdha vepr
historia, homo ingenious, shpikje, zbulime


Kush e shpiku radion apo radiokomunikimin

Kush e shpiku radion apo radiokomunikimin
zbulime shkencore, zbulimi i radios, radioni, shpikje shkencore, shpikje teknologjike, teknologjia, tekniologjii


Rekorde Boterore, Kuriozitete nga bota, Mrekullira,Te jashtezakonshme, Lajm

Kjo eshte nje faqe e cila i dedikohet lajmeve me interesante qe ndodhin cdo dite neper bote duke filluar nga rekordet boterore deri tek mrekullirat dhe talentet boteror.
kuriozitete, rekorde boterore, lajme te jashtezakonshme, mrekullira, lajme qesharake, katastrofa, libri i genisit


Romani fantastiko shkencor

cka eshte romani fantastiko shkencorRomani fantastiko shkencor
romani shqip, romane shqip, romani fantastik, romani shkencore, romani fantastike shkencor