kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: shkenca shoqërore

Reklama


Banka Mjekësore

Banka Mjekësore është një grup që përmban iformacione të ndryshme nga mjekësia dhe shëndetësia.Nëse jeni student i fakultetit të mjekësisë apo jeni mjek ose profesionist shëndetësor ju ftoj të bashkoheni në
banka mjekësore, mjekesi, shkence, mjekesia, mjekesi dhe shkence, shkencat mjekesore


Diqka me teper per burimet historike?

Diqka me teper per burimet historike?
shkenca shoqërore, histori, burimet historike


Proletari Social - Politik Shqiptar

Shqiponja dy krenare qe fluturon e lire mbi kombin shqiptare
politika shqiptare, diktatura komuniste, forum shqiptar, video, youtube, informuese, lajme


Cilin lloj te energjise e shfrytezon hidrocentrali per prodhimin e rrymes

a) energjin e eres b) energjin termike c) energjin potenciale te ujit d) energjin solare (diellore),Shkencë, &, Matematikë
shkencë, &, matematikë, energjia e eres, era dhe energjia, energjia termike, energjia potenciale e ujit


Kush ishin paraardhësit e Ilirëve?

Kush ishin paraardhësit e Ilirëve?,Shkenca Shoqërore, iliret, iliria, histori,paraardhesit e ilireve
shkenca shoqërore, iliret, iliria, histori, paraardhesit e ilireve


Ku mund të gjej Kuize të ndryshme ?

Ku mund te gjej kuize te ndryshme nga lendet e ndryshme, Kuize te ndryshme , kuize shqip, kuize online, kuize ne shqip, kuize nga gjuha shqipe, kuize te ndryshme online, kuize online shqip
shkenca shoqërore, kuize, lojra, kuiz, ku mund te gjej kuize te ndryshme nga lendet e ndryshme, kuize te ndryshme, kuize shqip


Kimia

Qka eshte kimia?, kimia, kimia shqip,ceshte kimia, cfare eshte kimia, kimia ne shqip
shkencë & matematikë, shkencë, qka eshte kimia?, kimia, kimia shqip, ceshte kimia, cfare eshte kimia


Ndotja e ajrit dhe ndikimi i tij n? sh?ndetin publik

Ndotja e ajrit dhe ndikimi i tij n? sh?ndetin publik ajri dhe ndotja e tij ndotja ajrore, higjiena e ajrit pastertia e ajrit ajri mjekesi ajri mjekesor, mjekesi dhe shkence shkenca mjekesore pasterti,shendeti publik,shendet
ajri dhe ndotja e tij, ndotja ajrore, higjiena e ajrit, pastertia e ajrit, ajri mjekesi, ajri mjekesor, mjekesi dhe shkence