kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: shkenc

Reklama


Kurani ne gjuhen shqipe

Ketu mund ta gjeni kuranin ne gjuhen shqipe
kurani, lexo kuran, feja islame, islami, fakte shkencore ne kuran, mrekullia e kuranit


Ushqimi dhe semundjet e zemres

Ushqimi te te semuret me semundje iskemike te zemres,Ushqimi dhe semundjet e zemres
zemra, semundjet e zemres, dhimta ne zemer, dhimbje ne zemer, mjekesi, shkence, mjekesia.shkenca


Qka do te thote termi "Zigurat"?

Qka do te thote termi "Zigurat"?,Shkenca Shoqërore,zigurat,fjale te panjohura,shkenca shoqerore
shkenca shoqërore, zigurat, fjale te panjohura, shkenca shoqerore


Pyetsor per duhanin

Ketu gjendet nje pyetsor per duhanin Pyetsorë Per Duhanin,duhani pyetsore,pyetsore per duhanin,duhani pytje dhe pergjiigje,informata,punime per duhain,duhani mjekesi,mjekesi dhe shkence,
pyetsorë per duhanin, duhani pyetsore, pyetsore per duhanin, duhani pytje dhe pergjiigje, informata, punime per duhain, duhani mjekesi


Natyra rreth planetit tone ka 4 sfera. Cilat jane ato? - Pyet Online Shqip

Shkenca Shoqërore,gjeografi,planeti toke,sferat,Natyra rreth planetit tone ka 4 sfera. Cilat jane ato? - Pyet Online Shqip
shkenca shoqërore, gjeografi, planeti toke, sferat


Cili eshte definicioni per ekuacionin e kontinuitetit?

Cili eshte definicioni per ekuacionin e kontinuitetit?, Fizikë,fizikë,shkencë,ekuacioni i kontinuitetit, Fizika, Fizika te dhena
cili eshte definicioni per ekuacionin e kontinuitetit?, fizikë, fizikë, shkencë, ekuacioni i kontinuitetit, fizika, fizika te dhena


Kuizi nga mjekësia ''Rapitful Medika''

Kuize nga Mjekesia, Mjekesi dhe shkence, Kuize mjekesore, Kuize nga Anatomia, Fiziologjia, Patologjia, Fiziologjia Patologjike, Mjekesi Interne, Pediatria, Gjinekologjia, Obstetrika, Otorinolaringologjia, Mjekesi Ligjore
kuize nga mjekesia, mjekesi dhe shkence, kuize mjekesore, kuize nga anatomia, fiziologjia, patologjia, fiziologjia patologjike


Kurani per trurin : Mjeksia Islame

Allahu i Madhëruar thotë në Kuran duke treguar për një njeri jobesimtar i cili e ka ndaluar Pejgamberin (Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të!) të falet në Qabe “Jo, Jo! Nëse nuk tërhiqet, vërtet do ta kap
shkrim shkencore islame