kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: puna

Reklama


Oferta Pune

Oferta Pune eshte nje online sherbim i dedikuar per punesim dhe karrier ne trojet shqiptare. Njoftohu ne menyre automatike per punet e shpallura, ploteso rezymen onlin si dhe ngarko video rezyme, apliko online.
oferta, pune, puna, ofroj, kerkoj, gjej, punetori


KQZ-ja 161 mijë euro për punë shtesë

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, por edhe disa punëtorë të institucionit që ajo drejton, gjatë vitit 2013, kishin marrë të hyra për...
kqz-ja 161 mijë euro për punë shtesë


Bahtri largon njerëzit nga puna

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka marrë vendim që nga institucioni që ai drejton t’i largojë 11 punonjës. Sipas zyrtarëve komunalë, me rastin e pranimit të tyre nuk janë respektuar procedurat e
agim bahtiri, bahtiri, largimi nga puna


A mund te me dergoni disa gjera apo ese rreth punes?

A mund te me dergoni disa gjera apo ese rreth punes?
mbrojtja, ed.qytetare, ese, hartime, puna


Sa punëtorë do t’i marrin pagat me rritje nga muaji prill?

Lajme & Ngjarje,qeveria e kosoves,kosova,puna,infermierët,mjekët,policët,profesorët universitarë,mësuesit,zjarrfikësit,punëtorët e administratës,shërb
lajme & ngjarje, qeveria e kosoves, kosova, puna, infermierët, mjekët, policët