kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: proza

Reklama


Poezi Dashurie

Eshte blog per publikimin e poezive te dashurise.
poezi dashurie, proza dashurie, sms dashurie


Letėrsia dhe natyra e saj - Teoria e letersise - Zejnullah Rrahmani | Gjuha

Cfare eshte letersia? Cila eshte natyra e saj? Perpjekja per t\'u dhene pergjigje ketyre pyetjeve eshte shume e vjeter dhe vazhdon te jete aktuale edhe sot.
letersia, cka eshte letersia, natyra e letersise, proza, poezia, romani, letersia ne vargje