kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: pronet

Reklama


Mundesi punesimi ne PRONET

PRONET shpall vende te reja te punes. Pronet eshte ne rritje te vazhdueshme dhe zgjerim te aktiviteteve dhe projekteve prandaj Pronet ne vazhdimesi ka kerkese per staf te ri.
pronet, vende punes, mundesi punesimi