kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: pjesë anije

Reklama


Merrjep

MerrJep.com ështe faqja më e rre për njoftime të vogla në Kosovë. Aty vijnë edhe persona privat dhe ndërmarrje kur duan të blejnë, shesin dhe ndërojnë. Makina, anije, mobilje, apartamente, shtëpi të dyta, veshje
makina, auto pjesë, aksesore makinave, anije, pjesë anije, aksesore, karvanët


Mëso Gjermanisht. Mësimi 79. Ushqimore: Sasitë dhe enët. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Shishe, Kavanoz, Kuti konserve, Kuti, Thes, Qese, Pak më shumë, Më shumë, Një pjesë , Pak, Tepër, Mësimi 79. Ushqimore: Sasitë dhe enët. Gjermanisht
shishe, kavanoz, kuti konserve, kuti, thes, qese, pak më shumë


Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë

Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 15 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kj
ankle, arm, back, chest, ear, education, elbow


Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e parë

Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 11 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kj
cheek, chin, ear, education, english quiz, english quizzes, eye