kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: ndodhi

Reklama


Kuriozitete shqip

Kuriozitete, ngjarje interesante dhe ndodhi te pazakonshme, te gjitha ne gjuhen shqipe.
kuriozitete, ndodhi, ngjarje, lajme interesante, qudira, kuriozitete shqip


Kanë ndodhur më 30 janar

Ngjarje 1649 - U vra Charles I i Anglisë. 1661 - Oliver Cromwell ritualisht u ekzekutua dy ... (l. 1875) 2010 - Fadil Ferati, politikan
tjetër..., ndodhi, ngjarje, ngjarje me 30 janar, vdekje me 30 janar, lindje me 30 janar