kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: matura shtetrore kuize

Reklama


Kuizi Kimia - pjesa e pestë

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e pestë e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lënd
anhidridet, alkoolatet, izotopi i klorit, vlera e ph-së në gjak, matura teste, teste mature, kuiz nga kimia


Kuiz nga Anatomia - Sistemi nervor qendror - Pjesa e parë

Ky është një kuiz nga Anatomia.Në këtë kuiz janë pyetje për sistemin nervor qendror apo për anatominë e tij.Kuizi përmban 10 pyetje me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra është e saktë.
anatomia e njeriut kuize, anatomia teste online, education, kuiz anatomia, kuiz nga anatomia - sistemi nervor qendror - pjesa e parë, kuize anatomia, kuize nga anatomia


Kuizi shumëzimi me 6

Kuizi me shumezim me 6.Ky eshte nje kuiz per shumezimin me 6.Shumezimi me 6.Tabela e shumezimit me 6. Pergjigjuni ne pyetjet qe parashtrohen.
kuiz nga matematika, matematika, matematika online, matematika shqip, matematika teste, matematka kuize, matematika teste shqip


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e nëntë

Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kjo është pjesa e nëntë e këtij kuizi dhe përmban 10 pyetje ku secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Pra testoni veten se sa
durrësi, education, gjuha kuize, gjuha shqipe, gjuha shqipe dhe letersia teste, gjuhë dhe letërsi - pjesa e nëntë, gramatika e gjuhës shqipe teste


Kuizi Biologjia - pjesa e 16

Ky eshte nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 16 permban 51 pyetje te ndryshme nga Biologjia. Pra testoni njohurite tuaja se sa dini rreth Biologjise. Secila pyetje eshte me nga 4 opcione apo pergjigje ku vetem njera eshte e sakte
semimatura biologji, biologjia semimatura, teste pranuese per fakultet biologji, biologjia testet e matures, biologjia teste per fakultet, biologjia


Kuizi Gjuha angleze - pjesa e pestë

Ky është një kuiz nga Gjuha Angleze. Kuizi përmban 10 pyetje, ku secila pyetje ka 4 opcione, vetëm njëri opcion është i saktë. Kjo është pjesa e pestë e këtij kuizi, Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.
abschlussprüfung, abschlusstests, anglisht, anglisht teste online, deutsch, education, englisch


Kuizi Biologjia - Pjesa e 12

Ky eshte nje kuiz nga Biologjia.Pjesa e 12 permban 20 pyetje te ndryshme nga Biologjia.Pra testoni njohurite tuaja se sa dini rreth biologjise. Secila pyetje eshte me nga 4 opcione apo pergjigje ku vetem njera eshte e sakte.
biologjia testet e matures, biologjia teste per fakultet, biologjia testet e semimatures, semimatura teste, matura shteterore teste, kuize nga biologj


Kuizi Kimia - pjesa e tretë

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e tretë e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lënd
education, elementet e sistemit periodik, kimia kuize, kuiz nga kimia, kuize kimia, kuize të ndryshme nga kimia, kuizi kimia - pjesa e tretë