kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: loja | Faqe 2

Reklama


Mëso Gjermanisht. Mësimi 90. Pushime: Kafshët e egra. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Ka shumë bretkosa këtu, Janë ato dhi?, Rosë, Mund të flasë papagalli?, Breshkë, Majmun, Është helmues gjarpri?, Lopë, Hardhucë, Mi, Krokodil, Mësimi 90. Pushime: Kafshët e e
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Mëso Gjermanisht. Mësimi 20. Njerëzit: Anëtarët e familjes. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Njerëz, Nënë, Baba, Vëlla, Motër, Bir, Bijë, Nip, Mbesë, Gjysh, Gjyshe, Mësimi 20. Njerëzit: Anëtarët e familjes. Gjermanisht
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Mëso Gjermanisht. Mësimi 52. Rreth qytetit: Ku është?. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Ku është stacioni i autobusit?, Ku është ndalesa e ardhshme?, A është ky stacioni im?, Më falni, unë duhet të zbres këtu, Ku është muzeu?, Telefon publik, A ka një libër tel
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Mëso Gjermanisht. Mësimi 83. Plazhi: Le të shkojmë not. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Ujë, Pishinë, Roje plazhi, Bord pluskues, Periskop, Bëj sërf, Not, Zhytje, Mësimi 83. Plazhi: Le të shkojmë not. Gjermanisht
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Mëso Gjermanisht. Mësimi 13. Numrat: 10 deri në 100. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, Mësimi 13. Numrat: 10 deri në 100. Gjermanisht
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Jeta, loja dhe vdekja e Lul Mazrekut

Jeta, loja dhe vdekja e Lul Mazrekut,analiza,analize,analize e shkurte,referat,referate,vepra letrare,veper letrare,romani,
jeta, loja dhe vdekja e lul mazrekut, analiza, analize, analize e shkurte, referat, referate


Mëso Gjermanisht. Mësimi 45. Udhëtim: Mbërritja në destinacionin tuaj

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Mirë se vini, Këtu është pasaporta ime, A keni ndonjë gjë për të deklaruar?, Po, unë kam diçka për të deklaruar, Jo, nuk kam asgjë për të deklaruar, Unë jam këtu për biz
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Mëso Gjermanisht. Mësimi 70. Ushqimi: Frutat. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Fruta, Vishnje, Luleshtrydhe, Limon, Mollë, Portokall, Dardhë, Banane, Rrush, Qitro, Shalqi, Ananas , Llokum, Mësimi 70. Ushqimi: Frutat. Gjermanisht
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me