kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: lindje

Reklama


Kanë ndodhur më 31 janar

Ngjarje 1929 - Bashkimi Sovjetik dëboi politikanin Leon Trotsky. 1930 - 3M filloi ... 1982 - Helena Paparizou, këngëtare greke Vdekje
tjetër..., 31 janar, kanë ndodhur me 31 janar, lindje me 31 janar, vdekje me 31 janar


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17

Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kuizi përmban 10 pyetje të ndryshme. Çdo pyetje ka 3 ose 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra përgjigje është e saktë. Testoni njohuritë tuaja në G
a. z. Çajupi, adem jashari, aliteracioni, anafora, antonimet, asidenti, bill kllinton


Kanë ndodhur më 30 janar

Ngjarje 1649 - U vra Charles I i Anglisë. 1661 - Oliver Cromwell ritualisht u ekzekutua dy ... (l. 1875) 2010 - Fadil Ferati, politikan
tjetër..., ndodhi, ngjarje, ngjarje me 30 janar, vdekje me 30 janar, lindje me 30 janar


Kanë ndodhur me 4 shkurt

Kanë ndodhur me 4 shkurt, Cilat ngjarje kane ndodhur me 4 shkurt
tjetër..., kanë ndodhur me 4 shkurt, ngjarje, lindje, vdekje, george washington, kryetari i parë i shba-ve


Kanë ndodhur më 1 shkurt

Kanë ndodhur më 1 shkurt, Cilat ngjarje kane ndodhur me 1 shkurt
tjetër..., kanë ndodhur më 1 shkurt, 1 shkurt, ngjarje, lindje, vdekje, thomas a. edison