kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: kuize gjermanisht

Reklama


Kuizi Autoshkolla - Testi 1

Ky është një Kuiz nga Autoshkolla. Kuizi përmban 30 pyetje. Secila pyetje ka 3 ose 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni njohuritë tuaja ose mësoni ato gjëra që nuk i keni ditur. This is a qu
autoshkolla kuize, autoshkolla kuize shqip, autoshkolla teste, driving quizzes, driving quizzes classifieds, driving tests, education


Mëso Gjermanisht. Mësimi 103. Punësimi: Përdorimi i internetit. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Lidhje, Ofruesi i shërbimit të internetit, Rrjet, Faqe interneti, Adresa e faqes së internetit (URL), Faqe interneti e sigurt, Mësimi 103. Punësimi: Përdorimi i internetit. Gjermani
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Kuizi Kimia - Pjesa e 12

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e 12 e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lëndën e
teste te matures shteterore, matura e shtetit teste, matura teste, teste mature, kuiz nga kimia, kimia kuize, teste nga kimia


Mëso Gjermanisht. Mësimi 36. Trupi: Koka. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Pjesët e trupit, Kokë, Flokë, Fytyrë, Ballë, Vetull, Qerpikë, Sy, Hundë, Faqe, Vesh, Mësimi 36. Trupi: Koka. Gjermanisht
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Kuizi Biologjia - Pjesa e 12

Ky eshte nje kuiz nga Biologjia.Pjesa e 12 permban 20 pyetje te ndryshme nga Biologjia.Pra testoni njohurite tuaja se sa dini rreth biologjise. Secila pyetje eshte me nga 4 opcione apo pergjigje ku vetem njera eshte e sakte.
biologjia testet e matures, biologjia teste per fakultet, biologjia testet e semimatures, semimatura teste, matura shteterore teste, kuize nga biologj


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e dhjetë

Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kjo është pjesa e dhjetë e këtij kuizi dhe përmban 10 pyetje ku secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Pra testoni veten se sa
durrësi, education, gjuha kuize, gjuha shqipe, gjuha shqipe dhe letersia teste, gjuhe shqipe dhe gramatike, gjuhë dhe letërsi - pjesa e dhjetë


Mëso Gjermanisht. Mësimi 12. Numrat: 21 deri në 30:. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, Mësimi 12. Numrat: 21 deri në 30:. Gjermanisht
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e parë

Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 11 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kj
cheek, chin, ear, education, english quiz, english quizzes, eye