kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: kuize

Reklama


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 15

Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kjo është pjesa e pesëmbëdhjetë e këtij kuizi dhe përmban 10 pyetje ku secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Pra testoni ve
gramatika shqip, gramatika e gjuhes shqipe, teste online, gjuha kuize, gjuha shqipe kuize, kuize matura online shqip, kuize


Kuizi Gjuha angleze - pjesa e tetë

Ky është një kuiz nga Gjuha Angleze. Kuizi përmban 10 pyetje, ku secila pyetje ka 4 opcione, vetëm njëri opcion është i saktë. Kjo është pjesa e tetë e këtij kuizi, Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.
anglisht kuize online, education, englisch quiz, englisch-tests, english quizzes, english language, english quizzes


Kuiz nga Anatomia - Sistemi nervor qendror - Pjesa e parë

Ky është një kuiz nga Anatomia.Në këtë kuiz janë pyetje për sistemin nervor qendror apo për anatominë e tij.Kuizi përmban 10 pyetje me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra është e saktë. Kuize nga Anato
kuize nga anatomia, teste nga anatomia, anatomia teste online, pyetje te ndryshme nga anatomia, sistemi nervor qendror pyetje, pyetje dhe pergjigje


Stinët e vitit në gjuhën angleze

Ky është një kuiz për stinët e vitit se si quhen apo shkruhen në gjuhën angleze. Kuizi përmban 4 pyetje me nga 4 opcione ku vetëm njëri është i saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.
education, kuize anglisht, kuize në gjuhën angleze, kuize online, mesoni anglishten, stinet e vitit, stinët e vitit


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 15

Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kjo është pjesa e pesëmbëdhjetë e këtij kuizi dhe përmban 10 pyetje ku secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Pra testoni ve
durrësi, education, gjuha kuize, gjuha shqipe, gjuha shqipe dhe letersia teste, gjuhë dhe letërsi - pjesa e 15, gramatika e gjuhes shqipe


Kuizi Kimia - pjesa e shtatë

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e shtatë e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lënd
matura teste, teste mature, kuiz nga kimia, kimia kuize, teste nga kimia, teste për maturantë, teste të maturës


Kuizi Gjuha angleze - pjesa e tretë

Gjuha angleze, Gjuhe angleze, Kuize, Teste nga gjuha angleze, Teste anglisht, Kuize anglisht, Kuize te ndryshme, Teste te ndryshme, Teste te matures, Matura Teste, teste nga Matura, Matura teste, Teste per maturante, Matura s
gjuha angleze, gjuhe angleze, kuize, teste nga gjuha angleze, teste anglisht, kuize anglisht, kuize te ndryshme


Kuizi shumëzimi me 5

Kuizi shumezimi me 5.Nje kuiz rreth shumezimit me 5. Luaj kuizin shumezimi me 5 .Testoni veten se sa dini rreth tabeles se shumezimit
kuiz nga matematika, matematika, matematika online, matematika shqip, matematika teste, matematka kuize, matematika shumezimi