kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: koka

Reklama


VIP Shpija E Kosoves Live | Vip Shpija Live

Vip shpija e kosoves live stupcat big mama kryemadhi rozana radi meda mehdin pergjegjaj nora istrefi rozana radi drenusha latifi
vip, shpija, stupcat, musafirt, kryemadhi, koka, big


Cipa dytesore ose sekondare (glikokalisi)

Cipa dytesore ose sekondare (glikokalisi),Cipa dytesore ose sekondare (glikokalisi),glikokaliks, glikokaliksi, roli i glikokaliksit,mjekesia glikokaliksi, cipa dytesore,cipa sekondare, cipe sekondare, mjekesia,mjekesor,mjeku
cipa dytesore ose sekondare (glikokalisi), glikokaliks, glikokaliksi, roli i glikokaliksit, mjekesia glikokaliksi, cipa dytesore, cipa sekondare


Nervat kranial

Ky është një kuiz nga Anatomia e Njeriut. Kuizi përmban pyetje rreth nervave kranial apo nervave të kokës. Kuizi në bazën e të dhënave ka 12 pyetje ku secila pyetje ka 3 opcioni ku vetëm njëri opcion është i sak
nervat kranial, nervat e kokës, nervat, neurologjia, neurologji, neurologjia shqip, nervat anatomia


Nervat kranial apo nervat e kokës

Ky është një kuiz nga Anatomia e Njeriut. Kuizi përmban pyetje rreth nervave kranial apo nervave të kokës. Kuizi në bazën e të dhënave ka 12 pyetje ku secila pyetje ka 3 opcioni ku vetëm njëri opcion është i sak
anatomia dhe fiziologjia e njeriut, anatomia e kokës, anatomia e njeriut eshtrat, anatomia e njeriut organet, anatomia e njeriut photos, anatomia e njeriut teste, anatomia e trupit te njeriut