kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: kimia

Reklama


Kuizi Kimia - pjesa e parë

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e parë e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lëndë
kuiz nga kimia, kimia kuize, teste nga kimia, teste për maturantë, teste të maturës, matura teste, teste online të maturës


Kuizi Kimia - pjesa e parë

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e parë e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lëndë
education, kimia kuize, kripërat e acidit bromhidrik, kripërat e acidit fluorhidrik, kripërat e acidit jodhidrik, kripërat e acidit karbonik, kripërat e acidit klorhidrik


Natriumi

Ky eshte nje kuiz nga kimia, përkatësht për natriumin.Ky kuiz permban 10 pyetje rreth natriumit me nga 4 opcione apo pergjigje ku vetem njera pergjigje eshte e sakte. Pra testoni njohurite tuaja rreth natriumit apo kimise
shqip, kuize te ndryshme nga kimia, kimia kuize online, kimi kuize, chemistry quizzes, natriumi pytje dhe pergjigje, pyetje nga kimia


Kuizi Kimia - pjesa e tetë

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e tetë e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lëndë
chemistry quiz, education, fe3o4, kimia kuize, kuiz nga kimia, kuize kimia, kuize të ndryshme nga kimia


Kuizi Kimia - Pjesa e 21

Kuize, Kimia, Kuize nga Kimia, Teste nga Kimia, Teste të maturës nga Kimia, Matura shtetërore kuize, Kuize nga kimia online, Hidrogjeni, Natriumi, Propanoli, Propani, Molet, Moli, Mole, Oksidet, Oksidet acidike, Oksidet ba
kuize, kimia, kuize nga kimia, teste nga kimia, teste të maturës nga kimia, matura shtetërore kuize, kuize nga kimia online


Kuize diturie

autoshkolla, biologjia, Fizika, Gjeografia, Kimia, Kuize, Kuize Autoshkolla, Kuize diturie, Kuize nga Biologjia, Kuize nga Gjeografia, Kuize nga Matematika, Loja dhe kuize shqip, Lojna, Lojna shqip, Lojra, Lojra dhe Kuize të
autoshkolla, biologjia, fizika, gjeografia, kimia, kuize, kuize autoshkolla


Kuizi Kimia - Pjesa e 11

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e 11 e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lëndën e
teste te matures shteterore, matura e shtetit teste, matura teste, teste mature, kuiz nga kimia, kimia kuize, teste nga kimia


Kuizi Kimia – pjesa e dytë

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e dytë e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lëndë
acidet, aminat, amoniaku, bazat, en, esteret, kimia kuize