kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: kimi-biologji

Reklama


Kimi-Biologji

Ky grup është krijuar për t'i ndihmuar njëri-tjetrit që të jemi sa më të pregaditur kështuqë që ju lus me ftu shok/shoqe që synojn pranimin në fakultetin e mjekësisë. Ju falemnderit!
kimi-biologji, kimia, biologjia, kimia dhe biologjia, biologjia teste