kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: iliret

Reklama


QSDAN-Qendra e Studimeve Detare dhe Arkeologjise Nenujore

QSDAN-Qendra e Studimeve Detare dhe Arkeologjise Nenujore. Qe nga 2001 eshte qendra e pare kerkimore ne Shqiperi qe studion dhe mbron trashegimine kulturore nenujore dhe bashkepunon me universitete dhe qendra kerkimore.
arkeologji, arkeologjia nenujore, arkeologjia navale, nenujore, zhytje, arkeologjia shqiptare, qender kerkimi


Kush ishin paraardhësit e Ilirëve?

Kush ishin paraardhësit e Ilirëve?,Shkenca Shoqërore, iliret, iliria, histori,paraardhesit e ilireve
shkenca shoqërore, iliret, iliria, histori, paraardhesit e ilireve