kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: humor | Faqe 4

Reklama


Anekdota nga Nastradini

Nastradini nje nga mbreterit e humorit, barcoletat e tij dhe ne ditet e sotme po shfytzohen per argetim.Barcoletat dhe humoret me te mira te Nastradinit mund ti gjeni ketu.
nastradini, anekdota, anekdota nga nastradini, barcoletat e nastradinit, humor nga nastradini