kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: hull

Reklama


Neville: Nani mund të jetë Ronaldo i ri

Kapiteni i Manchester United, Gary Neville, beson se Nani mund të ndjekë hapat e Cristiano Ronaldos. Nani nuk e filloi mirë karrierën e tij në
ata, cityt, cristiano, cristiano ronaldo, dhe, edhe, gary neville


Balkan Peninsula Flags

Balkan Peninsula Flags, Flamujt e Gadishullit Ballkanik,Balkan Peninsula, Gadishulli Ballkanik, Flamujt, Flamuri
balkan peninsula flags, flamujt e gadishullit ballkanik, balkan peninsula, gadishulli ballkanik, flamujt, flamuri


Mëso Gjermanisht. Mësimi 78. Ushqimi: Erëzat. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Erëza, Mustardë, Keçap, Majonezë, Vaj, Uthull, Ka nevojë për kripë, Miell, Mjaltë, Reçel, Tërshërë, Grurë, Mësimi 78. Ushqimi: Erëzat. Gjermanisht
erëza, mustardë, keçap, majonezë, vaj, uthull, ka nevojë për kripë


MĂ«so Gjermanisht. MĂ«simi 80. Plazhi: Banjat e diellit. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet?, Në plazh, Bëj banjë dielli, Det, Valë, Rërë, Perëndim dielli, Ishull, Liqen, Oqean, Port, Gji, Bregdet, Baticë, Baticë e ulët, Peshqirë, Mësimi 80. Plazhi: Banjat e diellit.
si thuhet?, në plazh, bëj banjë dielli, det, valë, rërë, perëndim dielli