kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: huaj

Reklama


Tv Shqiptare,Filma Shqip,Radio Shqip,Muzik Shqip,Tv te Huaja

TvShqip.Info Eshte Nje Faqe E Cila Ju Mundeson Te Ndiqeni Live Telvizione Shqiptare Por Edhe Te Huaja, Po Ashtu Kjo Faqe Ju mundeson Te Shikoni Filmat Me Te Ri Te Perkthyer Ne Gjuhen Shqipe.
tv, shqip, online, tv, tehuaja, filma, shqip


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e parë

Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kjo është pjesa e parë e këtij kuizi dhe përmban 10 pyetje ku secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Pra testoni veten se sa d
kuize, kuiz, kuize nga gjuha, kuize nga letersia, kuize shqip, kuize nga gjuha dhe letersia shqipe, kuize nga gjuha dhe letersia e huaj


Mëso Gjermanisht. Mësimi 99. Zyra: Recepsioni. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Unë jam duke kërkuar për ngulësin e kapseve, Pineskë, Laps, Libër, Letër, Bllok shënimesh, Kursor, Kalendar, Ngjitës, Më duhet të gjej një hartë, Mësimi 99. Zyra: Recepsion
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Mëso Gjermanisht. Mësimi 29. Moti dhe stinët. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Si është moti?, Është nxehtë, Është ftohtë, Ka diell, Ka re, Ka lagështirë, Po bie shi, Po bie borë, Fryn erë, Kohë e keqe, Çfarë është temperatura?, Stinët, Dimër, Ver
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Mëso Gjermanisht. Mësimi 61. Pazar: Zbritje çmimi. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Po kërkoj për një gjerdan, Në çfarë ore do të mbyllet dyqan?, A ka ndonjë zbritje çmimi?, Do të paguaj me para në dorë, A mund të ma ruani?, A pranoni karta kreditit?, Unë d
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Mëso Gjermanisht. Mësimi 92. Pushime: Në vend. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Në vend, Fushë, Hangar, Fermë, Fermer, Traktor, Qielli është i bukur, Ka kaq shumë yje, Është hënë e plotë, Unë e dua shumë diellin, Mësimi 92. Pushime: Në vend. Gjermanis
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Mëso Gjermanisht. Mësimi 22. Njerëzit: Vajzat dhe djemtë. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Djalë, Vajzë, Grua, Burrë, I dashur, E dashur, Kushërira (femër), Kushëriri (mashkull), Hallë/teze, Xhaxha / dajë, Gruaja, Burri, Mësimi 22. Njerëzit: Vajzat dhe djemtë. Gjerm
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Mëso Gjermanisht. Mësimi 54. Rreth qytetit: Në bar. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Mund t'ju blej një pije?, A ka një pagesë për hyrje?, Një birrë, ju lutem, Unë do të doja një gotë verë të kuqe, Çfarë lloj birre?, Verë e bardhë, Më duhet një pije, Do
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me