kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: homo ingenious

Reklama


Homo ingenius: Ja shpikjet e lashta qe sfidojne shkencen sot

Teknologjia dhe facilitetet e sotme nuk janë edhe aq të reja Historia nuk është e ndriçuar vetëm nga zbulime të mëdha vepër
historia, homo ingenious, shpikje, zbulime


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17

Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kuizi përmban 10 pyetje të ndryshme. Çdo pyetje ka 3 ose 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra përgjigje është e saktë. Testoni njohuritë tuaja në G
a. z. Çajupi, adem jashari, aliteracioni, anafora, antonimet, asidenti, bill kllinton


Homonimet

cka jane homonimet,cka eshte homonimi
cka jane homonimet, homonime, qka eshte fjala homonim, homonimi, homonim


Homonimet

Homonimet, Qka jane homonimet,cfare jane homonimet,shembuj homonime,homonimi, qka eshte homonimi, cfare eshte homonimi,cka eshte homonimi çka eshte homonimi,kuptimi I homonimeve,domethnja e homonimeve,shembuj homonimet,homon
homonimet, qka jane homonimet, cfare jane homonimet, shembuj homonime, homonimi, qka eshte homonimi, cfare eshte homonimi


statistika interesante

statistika interesante
homoseksualet, humor shqip, lajme, fore, hajgare, lajme, intervista


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16

Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kuizi përmban 51 pyetje të ndryshme. Çdo pyetje ka 3 ose 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra përgjigje është e saktë. Testoni njohuritë tuaja në G
antonimet, drama, education, emri, figurat letrare, figurat stilistike, foljet