kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: historia kuize

Reklama


Shqiperia Albania - Portali Shqiptar

Shqiperia Albania - Portali Shqiptar
shqiperia, albania, albania, muzika, historia, arkeologjia, chat


Bathroom - Gjermanisht

Ky është një kuiz rreth gjuhës gjermane, më saktësisht për objektet që gjenden në banjo, pra se si quhen ato objekte në gjuhën gjermane. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën gjermane. Kuize ne gjuhen gjermane, gjuh
kuize ne gjuhen gjermane, gjuha gjermane, gjuhe gjermane teste, teste nga gjuha gjermane, gjuha gjermane kuize, kuize te ndryshme nga gjuha gjermane


Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e dytë

Ky eshte nje kuiz rreth kafsheve ne gjuhen gjermane.Pra testoni njohurite tuaja rreth kafsheve se si quhen ne gjuhen gjermane.Kuizi permban 10 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.
education, emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - pjesa e dytë, gjuha gjermane kuize, gjuha gjermane online, kuize, kuize ne gjuhen gjermane, kuize per kafshet


Muret e kanalit inguinal

Ky eshte nje kuiz i shkurte rreth mureve te kanalit inguinal.Pra testoni veten se sa dini rreth mureve te kanalit inguinal ose anatomise se kanalit inguinal.Udhezimet:Pergjigjuni ne pyetjet e parashtuara rreth kanalit ingui
muret e kanalit inguinal, anatomia, kuiz nga anatomi anatomi online, kuize shqip, kuize nga mjekesia, mjekesia, mjekesia online


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e shtatë

Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kjo është pjesa e shtatë e këtij kuizi dhe përmban 10 pyetje ku secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Pra testoni veten se sa
durresi, education, gjuha kuize, gjuha shqipe, gjuha shqipe dhe letersia teste, gjuhë dhe letërsi - pjesa e shtatë, gramatika e gjuhës shqipe teste


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 13

Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kjo është pjesa e trembëdhjetë e këtij kuizi dhe përmban 10 pyetje ku secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Pra testoni vete
gramatika shqip, gramatika e gjuhes shqipe, teste online, gjuha kuize, gjuha shqipe kuize, kuize matura online shqip, kuize


Kuizi Gjuha angleze - pjesa e pestë

Teste ne anglisht, Anglisht teste online, Gjuha angleze, Anglisht, English Language, Gjuhe angleze, Kuize, Teste nga gjuha angleze, Teste anglisht, Kuize anglisht, Kuize te ndryshme, Teste te ndryshme, Teste te matures, Matur
teste ne anglisht, anglisht teste online, gjuha angleze, anglisht, english language, gjuhe angleze, kuize


Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e parë

Ky eshte nje kuiz rreth kafsheve ne gjuhen gjermane.Pra testoni njohurite tuaja rreth kafsheve se si quhen ne gjuhen gjermane.Kuizi permban 10 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte. Zgjidhni pergjigjet
lojra dhe kuize, kuize, kuize per kafshet, kuize ne gjuhen gjermane, gjuha gjermane kuize, kuize te ndryshme ne gjuhen gjermane, gjuha gjermane kuize