kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: harduer

Reklama


PCWorld Albanian

PC World Albanian eshte nje reviste mujore per teknologjine, ne gjuhen shqipe. I dedikohet tregut te Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe Malit te Zi, me target mbi 6 milion shqipfoles. Revista sjell ne keto s
pc world, albanian, teknologji, kompjuter, informatik, reviste, harduer


Microsoft Research ndërton ashensorin e mençur

Microsoft Research dëshiron të shtyjë kufijtë e inteligjencës artificiale në një nivel tërësisht të ri.
microsoft, harduer, lajmet


Google krijon lentet e mençura për të matur nivelin e glukozës tek diab

Zhvillimi më i fundit i Google përfshin lentet e mençura të cilat do të kenë një funksion shumë të dobishëm.
google, harduer, lajmet