kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: gjuh

Reklama


Kuizi Gjuha angleze - pjesa e shtatë

Teste, Gjuha angleze, Teste anglisht, Matura shteterore, Teste nga Matura, Teste online, Kuize online, Kuize Anglisht, Kuiz anglisht, Kuize nga gjuha angleze,
teste, gjuha angleze, teste anglisht, matura shteterore, teste nga matura, teste online, kuize online


Mëso Gjermanisht. Mësimi 51. Rreth qytetit: Vende. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Në qytet, Kryeqytet, Posta, Treg, Furrë, Librari, Farmaci, Park, Restorant, Kinema, Bar, Banka, Spital, Kishë, Mësimi 51. Rreth qytetit: Vende. Gjermanisht
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Mëso Gjermanisht. Mësimi 109. Kompjuter: Zhargon. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Libër i miqve, Shporta e blerjes, Grupi i lajmeve, Abonohu, Mesazhet dalëse, Posta e koduar, Kutia e mesazheve të dërguara, Mesazhet e fshira, Kutia e mesazheve për t'u dërguar, Më
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Shtëpia dhe orenditë - Kuiz nga gjuha gjermane

Ky është një kuiz nga gjuha gjermane. Kuizi ka të bëjë me shtëpinë dhe orenditë. Duhet t'i dini objektet se si quhen në gjuhën gjermane. Kuizi ka 10 pyetje ku secila pyetje ka katër opcione ku vetëm njëri opcion
gjuha gjermane, gjuhe gjermane, teste, kuize, kuize gjermanisht, teste gjermanisht, shtepia


Shqip

Shqip,programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi, mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,muzik shqip tallava, muzik mp3 shqip, muzik shqip, chat shqip, radio shqip muzik, sh
shqip, programe, libra, fjalor, analiza, referate, kuriozitete


Numrat anglisht nga 1 deri 10

Ky eshte nje kuiz rreth gjuhes angleze perkatesisht rreth numrave ne anglisht nga 1 deri 10. Testoni veten se sa dini rreth numrave se si shkruhen ne anglisht.
education, gjuhe angleze teste te ndryshme, numrat anglisht, numrat anglisht nga 1 deri 10, en, flash, free


Mëso Gjermanisht. Mësimi 19. Ngjyrat. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Çfarë ngjyrë është kjo?, Ngjyra është e kuqe, E zezë, Blu, Ngjyrë kafe, E gjelbër, Portokall, Lejla, E kuqe, E bardhë, E verdhë, Gri, Flori, Argjend, Mësimi 19. Ngjyrat. Gje
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me


Mëso Gjermanisht. Mësimi 72. Ushqimi: Më shumë perime. Fjalor

Mëso Gjermanisht. Fjalor: Si thuhet? Kërpudha, Marule, Misër, Patate, Domate, Karotë, Gjethe delli, Fasule, Oriz, Mësimi 72. Ushqimi: Më shumë perime. Gjermanisht
mësoni, një, gjuhë, , huaj, praktikë, me