kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: gjermania

Reklama


Deutsch Interaktiv

në internet: Lajme, opinione dhe shërbime nga Gjermania dhe Evropa - në 30 gjuhë
deutsch interaktiv, dw.de, gjermania, lajme, kronika, komente, opinione