kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: george washington

Reklama


Albania Quiz - Kuiz nga Gjeografia

See how much you know about Albania with this Albania quiz from Rapitful.This quiz has 10 question.Click on the right answer on the following questions. See if you can get them all right the first time! 1912, When did Albania
1912, when did albania become independent?, adriatic, ali pasha, george kastrioti, zog king, enver hoxha


Kanë ndodhur me 4 shkurt

Kanë ndodhur me 4 shkurt, Cilat ngjarje kane ndodhur me 4 shkurt
tjetër..., kanë ndodhur me 4 shkurt, ngjarje, lindje, vdekje, george washington, kryetari i parë i shba-ve


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 17

Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kuizi përmban 10 pyetje të ndryshme. Çdo pyetje ka 3 ose 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra përgjigje është e saktë. Testoni njohuritë tuaja në G
a. z. Çajupi, adem jashari, aliteracioni, anafora, antonimet, asidenti, bill kllinton