kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: fore

Reklama


News, Aktuelles & Wissenswertes aus Deutschland und der ganzen Welt

Neues, News und Wissenswertes aus der ganzen Welt, erfahren Sie hier das Neueste aus Deutschland und dem Rest der Welt. Der Blog mit den aktuellen Ereignissen und den aktuellen News, aus den Bereichen Sport, Mode und vielen a
nachrichten, news, klatsch, tweet, blog, tratsch, schönheitsoperationen


Hajgare.NET - Barcoleta Shqip, Barsaleta, Humor, Hajgare...

Hajgare.NET është një webfaqe e sapohapur e cila ne vete ka një arkivë të madhe me barcoleta. Në Hajgare.NET është pothuajse e pamundur të mos qeshësh.
barcoleta, vica, fore, barcoleta shqip, vica shqip, barsaleta


Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e parë

Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 11 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.
eyebrown, neck, hair, forehead, cheek, eye, ear


Qyfyre shqip

Barcoleta, qyfyre, fore, humor, gallata, vica, per bjondina, polic, etj, te gjitha ne gjuhen shqipe. Qeshuni dhe argetohuni pa kufi.
barcoleta, qyfyre, fore, humor, shqip, gallata, vica


Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e parë

Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 11 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kj
cheek, chin, ear, education, english quiz, english quizzes, eye


Barcoleta

Ne HumorShqip do te gjeni batutat dhe barcoletat me te mira dhe me te bukura nga populli Shqiptar poashtu dhe te huaja,do te keni dhe barcoleta +18 dmth qe sugjerohen te lexohen vetem nga ata qe kane mbi 18 vjet.
barcoleta, qyfyre, fore, humor, shqip, gallata, vica


​Plani i Pacollit për “Trepçën” fiton kundër atij të Thaçit

​Plani i Pacollit për “Trepçën” fiton kundër atij të Thaçit
invest in kosovo, kosovo foreign direct investment, avarage salary in kosovo and albanian, economy crises


statistika interesante

statistika interesante
homoseksualet, humor shqip, lajme, fore, hajgare, lajme, intervista