kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: fillimi

Reklama


Telegrafi.com

Telegrafi është portal i pavarur ne gjuhen shqipe, me seli ne Prishtine, i themeluar ne fund te vitit 2006. Me nje laramani temash te ndryshme nga te gjitha sferat e jetes dhe dizajn atraktiv.
telegrafi, fillimi, kosova, rajoni, bota, ekonomi, sporti


Gjuha Shqipe

Pas më shumë se dhjetëmijë instalimeve dhe testimit njëvjeçar, kemi bërë përmirësimet e duhura dhe tani për ju kemi versionin 2.0 të AS Tastieres shqipe si pjesë e AS Qendrës 2.0.
fillimi, lajme, artikuj, editoriale, opinione, fejtone, softuerë


`Sulmohet` Donika GĂ«rvalla

`Sulmohet` Donika GĂ«rvalla
fillimi, lajme, artikuj, editoriale, opinione, fejtone, softuerë