kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: ekonomi

Reklama


Telegrafi.com

Telegrafi është portal i pavarur ne gjuhen shqipe, me seli ne Prishtine, i themeluar ne fund te vitit 2006. Me nje laramani temash te ndryshme nga te gjitha sferat e jetes dhe dizajn atraktiv.
telegrafi, fillimi, kosova, rajoni, bota, ekonomi, sporti


Portali Publiku.net - Pyet Online Shqip

Aktualitet · Sociale · Ekonomi · Sport · Showbiz · Multimedia · Diaspora · Opinione · Bota · Kuriozitete. Portali Publiku.net
tjetër..., aktualitet, sociale, ekonomi, sport, showbiz, multimedia


FIFA ia "zbutë" pak Suarezit

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë
lajme, kosova, kosove, shqiperia, bota, ekonomi, politike


Belgjika pa Januzajn, Argjentina me ndryshime

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë
lajme, kosova, kosove, shqiperia, bota, ekonomi, politike


Barnatoret shesin ilegalisht “Pika seksi”

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë
lajme, kosova, kosove, shqiperia, bota, ekonomi, politike


Kur agjërimi na bënë më të fortë

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë
lajme, kosova, kosove, shqiperia, bota, ekonomi, politike


Kush e ndaloi dorëheqjen e Isa Mustafës?

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë
lajme, kosova, kosove, shqiperia, bota, ekonomi, politike


Lajme

Lajme e fundit nga vendi, rajoni, bota, ekonomia, teknologjia, ekskluzive nga showbizi shqiptar dhe më gjërë. Për çdo ditë me artikuj të ri !
lajme, lajme shqip, lajmet e fundit, lajmet nga kosova, lajmet nga shqiperia, lajmet, ekonomi