kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: edukim | Faqe 2

Reklama


Paragrafi

Qka eshte paragrafi?,Edukim & Referime,paragrafi,fjale te panjohura,gjuhë shqipe
edukim & referime, paragrafi, fjale te panjohura, gjuhë shqipe


Ju lutem a mundeni te ma gjeni nje poezi kushtuar 28 Nentorit sepse do ta

Une kete poezi do ta recitoj ne shkoll ju lutem te jet e bukur por une ke kam afatin e caktuar ... deri me
tjera - edukim & referime, gjuhë shqipe, poezi, vjersha


Si quhet pedagogu qe merret me te metat ne te folur?

SI quhet pedagogu qe merret me te metat ne te folur?, pedagogu, specialisti, te folurit, te metat e te folurit
edukim, &, referime, pedagogu, specialisti, te folurit, te metat e te folurit


Shkruani numrat e zanoreve dhe bashtinglloreve?

(. ) Ëmbelsira (. ) Zilja (. ) Lumi (. ) Ora (. ) Dielli (. ) YlliShkruani numrat e zanoreve dhe bashtinglloreve?
edukim, &, referime


Monitorimi

Qka kuptoni me fjalen monitorim?,Monitorimi,Edukim Special,nga jeta,fjale te panjohura,monitorimi
edukim special, nga jeta, fjale te panjohura, monitorimi


Ku mund te gjej kuize te ndryshme per klasen e 6-te?

Ku mund te gjej kuize te ndryshme per klasen e 6-te?, Edukim & Referime,kuize,teste,klasa 6
edukim & referime, kuize, teste, klasa 6


Qka eshte fjala cilesi?

Qka eshte fjala cilesi? ,cilesia, cilesite, cilesia shqip, qka jane cilesite, cilesa shqipe
edukim, &, referime, qka eshte fjala cilesi?, cilesia, cilesite, cilesia shqip


Qka eshte testi?

Qka shte testi? ,ceshte testi, qka jane testet, teste ne shqip, Teste, test
edukim, &, referimeqka shte testi?, ceshte testi, qka jane testet, teste ne shqip, teste