kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: education

Reklama


short courses

AOT is Australia’s premiere online training organization which offers accredited short courses in human resources management, business courses, management training & range of training certificates that meet highest standard o
education, online courses, australia, aot


Kuizi Kimia - Pjesa e 14

Ky është një kuiz nga Kimia. Kuizi përmban 10 pyetje, ku secila pyetje ka nga 4 opcione apo përgjigje dhe ku vetëm njëra nga ato përgjigje është e saktë. Kjo është pjesa e 14 e këtij kuizi. Testoni njohuritë tu
education, kimia inorganike, kimia online, kimia organike, kimia organike dhe inorganike, kuizi kimia - pjesa e 14, matura shtetërore


Anglisht për klasën e 6

Ky eshte nje kuiz nga gjuha angleze e klasës së gjashtë. Kuiz përmban 5 pyetje. Secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni njohuritë tuaja në anglisht.
anglisht, anglisht teste, education, gjuha angleze, kuiz anglisht për klasën e 6, teste nga gjuha angleze, anglisht ne shqip


The Country Map Quiz

The country maps quiz.DRAG EACH COUNTRY NAME TO ITS PROPER PLACE ON THE MAP.Test your knowledge about countries.Africa quiz map, DRAG EACH COUNTRY, Education, Geography quiz, Map quiz, Maps quiz, NAME TO ITS PROPER PLACE ON T
africa quiz map, drag each country, education, geography quiz, map quiz, maps quiz, name to its proper place on the map


Pediatrics - Part Two

This is a quiz of pediatrics. The quiz contains 20 questions different from Pediatrics, where each question has four answers with only one correct. This is the second part of the quiz. Test your knowledge in pediatrics.
education, pediatrics - part two, en, flash, free, game, mochi


Kuizi Kimia - pjesa e tretë

Ky Ă«shtĂ« njĂ« kuiz nga Kimia. Kjo Ă«shtĂ« pjesa e tretĂ« e kĂ«tij kuizi, i cili pĂ«rmban 10 pyetje me nga 4 opcione pĂ«r secilĂ«n pyetje ku vetĂ«m njĂ«ri opcion Ă«shtĂ« i saktĂ«. Testoni veten se sa keni njohuri pĂ«r lĂ«ndĂ
education, elementet e sistemit periodik, kimia kuize, kuiz nga kimia, kuize kimia, kuize të ndryshme nga kimia, kuizi kimia - pjesa e tretë


Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e tretë

Ky eshte nje kuiz rreth kafsheve ne gjuhen gjermane.Pra testoni njohurite tuaja rreth kafsheve se si quhen ne gjuhen gjermane.Kuizi permban 10 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte. Kjo eshte pjesa e tre
education, emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - pjesa e tretë, german language quiz, gjuha gjermane kuize, gjuha gjermane online, kuize, kuize ne gjuhen gjermane


Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e gjashtë

Ky është një kuiz nga Gjuha dhe Letërsia shqipe dhe e huaj. Kjo është pjesa e gjashtë e këtij kuizi dhe përmban 10 pyetje ku secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Pra testoni veten se s
durresi, education, gjuha kuize, gjuha shqipe dhe letersia teste, gjuhë dhe letërsi - pjesa e gjashtë, jakov xoxa, kuiz