kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: editoriale

Reklama


Gjuha Shqipe

Pas më shumë se dhjetëmijë instalimeve dhe testimit njëvjeçar, kemi bërë përmirësimet e duhura dhe tani për ju kemi versionin 2.0 të AS Tastieres shqipe si pjesë e AS Qendrës 2.0.
fillimi, lajme, artikuj, editoriale, opinione, fejtone, softuerë


`Sulmohet` Donika Gërvalla

`Sulmohet` Donika Gërvalla
fillimi, lajme, artikuj, editoriale, opinione, fejtone, softuerë