kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: det

Reklama


Kuizi Kimia - Pjesa e 15

Ky është një kuiz nga Kimia. Kuizi përmban 10 pyetje. Secila pyetje ka 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë.Kjo është pjesa e 15 e këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në Kimi si dhe mësoni gjërat q
acidet, aminat, argon, argoni, bauxite, bazat, boksitet


Sistemi tretës - Preparatet e Histologjisë

Mjekesi dhe shkence,pytje dhe pergjigje,te dhena nga mjekesi,shkrime nga mjekesia,shendetesi,''Mjekesi'' ''Shkence'' ''Histologjia'' ''Pediatria'' ''Preparate'' ''Imazhe'' "Radiologjia'' ''Gjinekologjia'' ''Otorinolaringologj
mjekesi dhe shkence, pytje dhe pergjigje, te dhena nga mjekesi, shkrime nga mjekesia, shendetesi, ''mjekesi'' ''shkence'' ''histologjia'' ''pediatria'' ''p


EKZAMINIMI I MISHIT DHE KONZERVAVE

EKZAMINIMI I MISHIT DHE KONZERVAVE,mishi dhe konzervat, ekzaminimi per mishim, mishi i shendetshem, higjiena e mishit, higjiena e konzervave, konzervat mjekesi, konzerva ne mjekesi, mjekesia kosovare,higjiena mjekesi higjena
mishi dhe konzervat, ekzaminimi per mishim, mishi i shendetshem, higjiena e mishit, higjiena e konzervave, konzervat mjekesi, konzerva ne mjekesi


Fasulja dhe shëndeti

Fasulja dhe shëndeti,cka ndikon fasulja,pasuli dhe shendeti,shendeti dhe pasuli,vlera e pasuli
fasulja dhe shëndeti, cka ndikon fasulja, pasuli dhe shendeti, shendeti dhe pasuli, vlera e pasuli


Nënë, të detyrohem për gjithçka

Nënë, të detyrohem për gjithçka, Hartime per nenen, Ese per nenen, Nena ese, Nëna Ese Hartim Hartime Ese,për,nënën Hartim,për,nënën Nënë,Ese Ese,dhe,hartime
nënë, të detyrohem për gjithçka, hartime per nenen, ese per nenen, nena ese, nëna ese hartim hartime ese, për


Kodet postare

Kodet postare te regjioneve dhe qyteteve te Kosoves - Regjioni i Prishtines me nenregjione.
kode postare, kodet postare te kosoves, kodet postale


Bosfori lidh detin e zi me detin marmara dhe ndan evropen?

Kamera,bosfori,turqia,azia,europa,deti marmara
kamera, bosfori, turqia, azia, europa, deti marmara


Plaku dhe deti

Analiza e romanit Plaku dhe deti nga Ernest Heminguej, Permbajtja, kuptimi, subjekti, tema, ideja, motivi, personzhet, referat i vepres Plaku dhe Deti | Analiza dhe Referate
analiza shqip plaku dhe deti, plaku dhe deti, plaku dhe deti analiza, plaku dhe deti referat, plaku dhe deti koment