kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: depresioni

Reklama


iMjek - Per te gjithe ata qe kerkojne te informohen mbi shendetin e tyre. E

Per te gjithe ata qe kerkojne te informohen mbi shendetin e tyre. E hapur per mjeke, stomatologe dhe studenta!!
aktualitete & risi, anatomi, anestezia lokale, artikuj, depresioni, duhani, endodonti


Si ta tejkaloni depresionin pas ndarjes | Keshilla

Depresioni pas ndarjes nga person i dashur eshte shume i zakonshem. Depresioni mund te jus jell shume ndikoje shum ne shendetin tuaj, si psh: te fokusuarit ne procesin e informacionev dhe nje gjume jo te rehatshem.
depresioni, ndarja nga i dashuri, tejkalo depresionin, featured, ndarja nga i dashuri, tejkalo depresionin


Si ta mposhtim depresionin dhe stresin | Keshilla

Ballafaqimi me stress mund të ju dergoj deri tek simptomat fizike dhe emocionale, duke perfshirë këtu edhe depresionin. Stresi në shumicen e rasteve mund te krijoj dhëmbje koke dhe simptoma të tjera fizike, por gjithash
stresi, depresioni, shqip, depresioni, featured, shqip