kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: cifti robert berisha dhe nora istrefi | Faqe 3

Reklama


Kuizi Fizika - pjesa e katërt

Ky është një kuiz nga Fizika.Në këtë kuiz janë pyetje te ndryshme për dhe rreth Fizikës .Kuizi përmban 10 pyetje me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra është e saktë. Kjo është pjesa e katërt e këti
education, elektriciteti pozitiv, elektriciteti negativ, elektriciteti neutral, kondensatorët e rrafshët, kuize dhe lojra shqip, kuize nga fizika


Europa | Euralb

Europa eshte nje kontinent i vogel, i mbushur me me shume se 40 vende dhe me shume se 700 milione banore. Ajo nuk ka shkretetira, por gjeografia e saj shkon nga
europa eshte nje kontinent i vogel, i mbushur me me shume se 40 vende dhe me shume se 700 milione banore. ajo nuk ka shkretetira, por gjeografia e saj shkon nga vargmalet e larta ne tundrat e akullta, nga ishujt shkembore ne tokat e begata. evropa ka shum


Test nga gjuha dhe letersia shqipe

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi -Test,Test nga gjuha dhe letersia shqipe,gjuhe shqipe test,pytje dhe pergjigje nga gjuha shqipe,gjuhe shqipe test,test nga gramatika e gjuhes shqipe,gramatike pytje dhe pergjigje,test nga letersia
gjuhë shqipe dhe letërsi -test, test nga gjuha dhe letersia shqipe, gjuhe shqipe test, pytje dhe pergjigje nga gjuha shqipe, gjuhe shqipe test, test


Kuizi Historia - Pjesa e parë

Ky është një kuiz nga Historia. Kuizi përmban 10 pyetje me nga 4 përgjigje ku vetëm njëra përgjigje është e saktë. Kjo është pjesa e parë e këtij kuizi, Testoni njohuritë tuaja në histori.
historia, historia kuize, teste nga historia, matura shteterore, matura shtetnore, kuize dhe teste, teste te matures


Shqipëria Çka qenë,Çështë dhe Çdo të bëhet

Shqipëria çka qenë,çështë dhe çdo të bëhet-kritikë apo analizë letrare, Shqipëria çka qenë,çështë dhe çdo të bëhet kritika, Shqipëria çka qenë,çështë dhe çdo të bëhet analiza,analize Shqipëria ç
shqipëria çka qenë, çështë dhe çdo të bëhet-kritikë apo analizë letrare, shqipëria çka qenë, çështë dhe çdo të bëhet kritika, shqipëria çka qenë, çështë


Pamje apokaliptike t Nju Jorkut pas sulmeve t 11 shtatorit 2001

Imazhet jan marr nga nj helikopter i policis fotograft e vetm t lejuar n hapsirn ajrore pran kullave binjake m 11 shtator
abc news, ajri, asaj, dh, dhe, disa, duke


E pabesueshme por e vërtetë - pjesa e parë

Ky është një kuiz shumë interesant ku përmban pyetje dhe përgjigje rreth fakteve të pabesueshme por të vërteta, pra ia vlen ta luani këtë kuiz sepse mësoni shumë gjëra për të cilat ndoshta as që i keni mendua
adn kuiz, ashti, bakteria, bakteriet, dielli, dielli dhe toka, e pabesueshme por e vertete


Pranvera ne vendin tim

Pranvera ne vendin tim .Kjo eshte nje ese per Pranveren. Shpresoj dhe besoj se do tju pelqej.Ese per pranveren,hartim per pranveren, Pranvera ese,ese te ndryshme per pranveren
pranvera ne vendin tim, ese per pranveren, hartime per pranveren, pranvera ese, pranvera hartim, hartime dhe ese, ese te ndryshme shqip