kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: busulla

Reklama


Kompasi tregon polin e veriut?

Kompasi tregon polin e veriut?, Shkenca Shoqërore, kompasi, busulla, treguesi, drejtimi
shkenca shoqërore, kompasi, busulla, treguesi, drejtimi


Busulla

Çka është Busulla ?, busulla, bosull,kompasi,busullat, te dhena, si punohet me busull,orientimi me busulle, Busullat dhe orientimi ne natyre,hapsire
Çka është busulla ?, busulla, bosull, kompasi, busullat, te dhena, si punohet me busull