kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: boks

Reklama


Sporti Total

Lajmet dhe ngjarjet e fundit nga futbolli, basketbolli, formula 1, tenisi, boksi, hendbolli, volejbolli, etj.
lajme, sport, ngjarje, futboll, formula 1, basketboll, boks


Kuizi Kimia - Pjesa e 20

Ky është një kuiz nga Kimia. Kuizi përmban 10 pyetje. Secila pyetje ka 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë. Kjo është pjesa e 20 e këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në Kimi si dhe mësoni gjërat q
2 - propanol, 2 - propanolo, 2 - пропанол, 2 -propanol, 2- propanol, 2-propanol, 2-propanoli


Lajme-Sporti.com | Lajmet me te fundit sportive

Lajme-Sporti.com eshte nje faqje e cila i dedikohet totalisht botes se sportit. Artikuj te ndryshem duke filluar nga futbolli,basketbolli, formula 1, tenisi etj.
lajme, lajem sporti, lajme sport, sport, futbolli, premier liga shqip, la liga


Kuizi Kimia - Pjesa e 15

Ky është një kuiz nga Kimia. Kuizi përmban 10 pyetje. Secila pyetje ka 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë.Kjo është pjesa e 15 e këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në Kimi si dhe mësoni gjërat q
acidet, aminat, argon, argoni, bauxite, bazat, boksitet


Kuizi Kimia - Pjesa e 15

Ky është një kuiz nga Kimia. Kuizi përmban 10 pyetje. Secila pyetje ka 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë.Kjo është pjesa e 15 e këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në Kimi si dhe mësoni gjërat q
acidet, aminat, argon, argoni, bauxite, bazat, boksitet