kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: biologjia | Faqe 3

Reklama


Qfare kane qene dinosauret

shume dua ta di kam deshire te isha shkencetare vetem per ata te dija qaoo ja kalofshi mir miq
ambient, biologjia, gjuh shqipe, mjekësia, shëndeti


Kuizi Biologjia - pjesa e gjashtë

Ky eshte nje kuiz nga Biologjia.Pjesa e gjashtë poashtu permban 20 pyetje te ndryshme nga Biologjia.Pra testoni njohurite tuaja se sa dini rreth biologjise.Testoni njohurite tuaja ne Biologji. Kuize nga Biologjia, teste shqi
kuize nga biologjia, teste nga biologjia, biologjia teste online, luaj kuize nga biologjia, biologjia online, luaj kuize nga biologjia online, biolog


Kuize nga Gjeografia

autoshkolla, biologjia, Fizika, Gjeografia, Kimia, Kuize, Kuize Autoshkolla, Kuize diturie, Kuize nga Biologjia, Kuize nga Gjeografia, Kuize nga Matematika, Loja dhe kuize shqip, Lojna, Lojna shqip, Lojra, Lojra dhe Kuize të
autoshkolla, biologjia, fizika, gjeografia, kimia, kuize, kuize autoshkolla


Klebsiella Dhe Citrobacter

Klebsiella Dhe Citrobacter Nje seminar nga mikrobiologjia ku tregohen: taksonomia,serotipet, vetite morfologjike,vetite antigjenike,vetite biokimike,testi imvc,patogjeneza,rendesia klinike,kultivimi etj.
klebsiella dhe citrobacter, mikrobiologji, mikrobiologjia online, mikrobiologi online, klebsiella mikrobiologi, citrobacter mikrobiologji, te dhena nga mik


Kuiz nga Biologjia 6

Ky është një kuiz nga Biologjia e klasës së gjashtë. Kuizi përmban 6 pyetje. Secila pyetje ka nga 4 opcione ku vetëm njëri opcion apo përgjigje është e saktë.
biologjia e klasës së gjashtë, biologjia online, biologjia online shqip, biologjia shqip, education, kuiz nga biologjia 6, kuize nga biologjia


Kuizi Biologjia - pjesa e 20

Teste, Kuize, Matura, Semimatura, Insulina, Hormonet, Biologjia, Teste nga Biologjia, Ushqimi, Rrugët e frymëmarrjes, Faringu, Laringu, Epiglotisi, Duodenumi, Mpiksja e gjakut, Hemostaza, Vitaminat, Vitamina C, Vitamina D,
teste, kuize, matura, semimatura, insulina, hormonet, biologjia


Kuizi Biologjia - pjesa e 16

Ky eshte nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 16 permban 51 pyetje te ndryshme nga Biologjia. Pra testoni njohurite tuaja se sa dini rreth Biologjise. Secila pyetje eshte me nga 4 opcione apo pergjigje ku vetem njera eshte e sakte
semimatura biologji, biologjia semimatura, teste pranuese per fakultet biologji, biologjia testet e matures, biologjia teste per fakultet, biologjia


Introduction to Biology

This is a quiz from Biology respectively Introduction in Biology . The quiz contains 10 questions, each question has four options with only one option is correct. Test your knowledge in Biology.
adn, biologjia online, biology, biology quiz, blood, cell, cells