kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: anglishtë

Reklama


Matematik Informatik

informatikë, matematikë, gjuha shqipe, anglishtë, biologji, gjeografi, art
informatikë, matematikë, gjuha shqipe, anglishtë, biologji, gjeografi, art


Mëso PC-në

informatikë, matematikë, gjuha shqipe, anglishtë, biologji, gjeografi, art
informatikë, matematikë, gjuha shqipe, anglishtë, biologji, gjeografi, art


Fjalor Anglisht-Shqip dhe anasjelltas

Ketu mund te gjeni nje fjalor anglisht shqip, fjalori eshte shume praktik dhe ju ndihmon ne perkthimin nga gjuha angleze ne gjuhen shqipe dhe anasjelltas
fjalor, anglisht shqip, shkarko fjalor anglisht shqip, meso anglisht, mesoje anglishten, fjalora


Stinët e vitit në gjuhën angleze

Ky është një kuiz për stinët e vitit se si quhen apo shkruhen në gjuhën angleze. Kuizi përmban 4 pyetje me nga 4 opcione ku vetëm njëri është i saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.
education, kuize anglisht, kuize në gjuhën angleze, kuize online, mesoni anglishten, stinet e vitit, stinët e vitit