kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: anatomi

Reklama


Nervat kranial

Ky është një kuiz nga Anatomia e Njeriut. Kuizi përmban pyetje rreth nervave kranial apo nervave të kokës. Kuizi në bazën e të dhënave ka 12 pyetje ku secila pyetje ka 3 opcioni ku vetëm njëri opcion është i sak
nervat kranial, nervat e kokës, nervat, neurologjia, neurologji, neurologjia shqip, nervat anatomia


iMjek - Per te gjithe ata qe kerkojne te informohen mbi shendetin e tyre. E

Per te gjithe ata qe kerkojne te informohen mbi shendetin e tyre. E hapur per mjeke, stomatologe dhe studenta!!
aktualitete & risi, anatomi, anestezia lokale, artikuj, depresioni, duhani, endodonti


Kuizi nga mjekësia ''Rapitful Medika''

Kuize nga Mjekesia, Mjekesi dhe shkence, Kuize mjekesore, Kuize nga Anatomia, Fiziologjia, Patologjia, Fiziologjia Patologjike, Mjekesi Interne, Pediatria, Gjinekologjia, Obstetrika, Otorinolaringologjia, Mjekesi Ligjore
kuize nga mjekesia, mjekesi dhe shkence, kuize mjekesore, kuize nga anatomia, fiziologjia, patologjia, fiziologjia patologjike


Anatomia e këmbës - Pjesa e parë

Ky është një kuiz nga Anatomia e njeriut. Kuizi apo testi përmban 129 pyetje të ndryshme. Çdo pyetje ka katër përgjigje apo opcione ku vetëm njëra përgjigje apo njëri opcion është i saktë. Kjo është pjesa e p
anatomi kuize, anatomi kuize dhe teste, anatomia e këmbës - pjesa e parë, anatomia e njeriut, anatomia e njeriut kuize shqip, anatomia kuize, anatomia online shqip


Kuiz nga Anatomia - Sistemi nervor qendror - Pjesa e parë

Ky është një kuiz nga Anatomia.Në këtë kuiz janë pyetje për sistemin nervor qendror apo për anatominë e tij.Kuizi përmban 10 pyetje me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra është e saktë. Kuize nga Anato
kuize nga anatomia, teste nga anatomia, anatomia teste online, pyetje te ndryshme nga anatomia, sistemi nervor qendror pyetje, pyetje dhe pergjigje


Kuizi Biologjia - pjesa e 18

Ky është nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 18 përmban 10 pyetje të ndryshme nga Biologjia. Pra testoni njohuritë tuaja se sa dini rreth Biologjisë. Secila pyetje është me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra ë
adh, acidet, aminat, amine, aminoacidet, aminopeptidet, aminosäuren


Ku mund të gjej kuize apo teste nga Anatomia? - Pyet Online Shqip

Teste apo kuize nga Anatomia, Tjetër..., anatomia,kuize, teste, antomia online, kuize nga anotmia,
tjetër..., anatomia, kuize, teste, antomia online, kuize nga anotmia


Blogu Mjekesia

Mjekesia eshte nje blog ku mund te gjenden informacione ne lidhje me fushat e ndrysheme te mjekesise dhe shendetesise ne pergjithesi. Mjekesia.Tk sherben per te gjithe mjeket, studentet e mjekesise,te apasionuarit e mjekesise
mjekesia, mjekesi, farmacia, literature mjekesore, doktor i mjekesise, mjekesia interne, literature per mjekesi