kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: aminat terciare

Reklama


Kuizi Biologjia - pjesa e 18

Ky është nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 18 përmban 10 pyetje të ndryshme nga Biologjia. Pra testoni njohuritë tuaja se sa dini rreth Biologjisë. Secila pyetje është me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra ë
adh, acidet, aminat, amine, aminoacidet, aminopeptidet, aminosäuren


Neuropatia alkoolike

Neuropatia alkoolike,cka eshte,si manifestohet,klinika,pasqyra klinike,pse paraqitet,si pasoje e kujt vjen,vitaminat e grupit B,crregullimi i metabolizmit nga alkooli,reflekset miotaktike,atrofia muskulare,ndryshime psikike
neuropatia alkoolike, cka eshte, si manifestohet, klinika, pasqyra klinike, pse paraqitet, si pasoje e kujt vjen


Kuizi Kimia - Pjesa e 15

Ky është një kuiz nga Kimia. Kuizi përmban 10 pyetje. Secila pyetje ka 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë.Kjo është pjesa e 15 e këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në Kimi si dhe mësoni gjërat q
acidet, aminat, argon, argoni, bauxite, bazat, boksitet


Kuizi Kimia - Pjesa e 19

Ky është një kuiz nga Kimia. Kuizi përmban 10 pyetje. Secila pyetje ka 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë.Kjo është pjesa e 19 e këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në Kimi si dhe mësoni gjërat q
2, acidet, alkaloide, alkaloidet, alkooli trehidroksilik, aminat terciare, aminoacidet


Kuizi Kimia - pjesa e dytë

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e dytë e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lëndë
acidet, aminat, amoniaku, bazat, education, esteret, kimia kuize


Kuizi Kimia – pjesa e dytë

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e dytë e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lëndë
acidet, aminat, amoniaku, bazat, en, esteret, kimia kuize


Kuizi Kimia - Pjesa e 20

Ky është një kuiz nga Kimia. Kuizi përmban 10 pyetje. Secila pyetje ka 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë. Kjo është pjesa e 20 e këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në Kimi si dhe mësoni gjërat q
2 - propanol, 2 - propanolo, 2 - пропанол, 2 -propanol, 2- propanol, 2-propanol, 2-propanoli


Kuizi Kimia - Pjesa e 15

Ky është një kuiz nga Kimia. Kuizi përmban 10 pyetje. Secila pyetje ka 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë.Kjo është pjesa e 15 e këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në Kimi si dhe mësoni gjërat q
acidet, aminat, argon, argoni, bauxite, bazat, boksitet