kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: agon bislimi

Reklama


Kuizi Kimia - pjesa e katërt

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e katërt e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lënd
acidi perklorik, beriliumi, bromi, chemistry quiz, education, elementet e sistemit periodik, elementet halogjene


Limfomat

Punim ku flitet per limfomen hodgkin dhe non hodgkin,epidemiologjia dhe etiologjia e tyre,patologjia, tipet,perhapja e procesit patologjik,faktoret e rrezikut,simptomat,stadet apo fazat,faktoret prognostik,faktoret tjere
limfomat, limfoma, limfomat, limfome, seminare, te dhena, onkologjia


Pyetsor Per Duhanin

Pyetsor Per Duhanin (Ankete) Punuar Nga Agon Bislimi, Anketa Ankete Agon,Bislimi Duhani
pyetsor per duhanin (ankete) punuar nga agon bislimi, anketa ankete agon, bislimi duhani


Deklarata 17 shkurti

Shkrim nga prof. Faton Bislimi, Deklarata 17 shkurti,shkrime te ndryshme per pavaresine e Kosoves,Pavaresia e Kosoves ese shqip,shkrim per Pavaresine e Kosoves,Kosova dhe Pavaresia e saj,shpallja e pavaresise se Kosoves ese
shkrim nga prof. faton bislimi, deklarata 17 shkurti, shkrime te ndryshme per pavaresine e kosoves, pavaresia e kosoves ese shqip, shkrim per pavaresine


Kuizi Biologjia - pjesa e 19

Ky është nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 19 përmban 10 pyetje të ndryshme nga Biologjia. Pra testoni njohuritë tuaja se sa dini rreth Biologjisë. Secila pyetje është me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra ë
adh, abschluss, action antagonist, agonisten aktion, aktion antagonisten, alveolen, alveolet


Adrenalina

Ketu tregohet rreth adrenalines, cka eshte,prej nga dhe ne cilat raste lirohet, cka shkakton ne organizem,sa eshte veprimi i saj, ku gjendet edhe si neurotransmiter,metabolizmin e kujt e stimulon, tek cila patologji rritet
adrenalin, adrenaline, hormoni adrenalin, neurotransmiteri, neurotrasmiter, agon bislimi, agbi


Koncepte nga ndihma e parë

Koncepte nga ndihma e parë by Agon Bislimi ~ Agon Bislimi,Agon,Bislimi Ndihma,e,parë Koncepte
koncepte nga ndihma e parë by agon bislimi ~ agon bislimi, agon, bislimi ndihma, e, parë koncepte


Pavaresia e Kosoves

Pavarësia e Kosovës - vjershë nga Agon Stublla,vjersha per pavaresi,pavaresia vjersha shqip,vjersha per pavarsine e Kosoves,Kosova dhe pavaresia e saj,vjerrsha per pavarsi,poezi per pavaresine e Kosoves,Kosova dhe pavares
pavaresia e kosoves, vjershe nga agon stublla, vjersha per pavaresi, pavaresia vjersha shqip, vjersha per pavarsine e kosoves, kosova dhe pavaresia e sa