kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: agjencia

Reklama


Infoarkiva, Shtypi i Dites, Gazeta Shqiptare, Lajme nga Mediat Shqiptare, T

Gazetat Shqiptare online, te gjitha mediat shqiptare dhe institucionet zyrtare jane te grumbulluara ketu
gazetat, koha jone, shekulli, tema, gazeta 55, top channel, tch


NSA mbledh 200 milionë mesazhe në ditë

Agjencia Kombëtare e Sigurisë në SHBA për çdo ditë grumbullon rreth 200 milionë SMS përmes programit të
agjencia kombëtare e sigurisë, shba, agjencia kombëtare e sigurisë në shba