kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: aeroplan

Reklama


Koleksion prej 15 zbulimeve boterore

Lista e zbulimeve: 1. Zbulimi i Amerikës 2. Zbulimi i Sistemit Heliocentrik 3. Zbulimi i Aeleskopit 4. Zbulimi i Maqines me Avull 5.
adn, aeroplani, amerika, aspirina, interneti, klonimi, kompjuteri


Fluturime, udhetime, paketa turistike, kredi, marketing

Fluturime - udhetime per ne Prishtine, Tirane, Shkup. Paketa dhe aranzhmane turistike. Ilira Agentur organizon fluturime me aeroplan, udhetim me autobuse modern per ne Kosove, Shqiperi, Maqedoni, si dhe shërbime tjera si: kre
fluturime, aeroplan, udhëtime, autobuse, prishtine, tirane, shkup


Pas Amazon dhe UPS, edhe DHL me “dërgesa fluturuese”

Fillimisht ishte Amazon kompania e cila i prezantoi “aeroplanët e pakomanduar” të cilët do t’i dërgojnë por
amazon, aeroplanët e pakomanduar