kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: adn

Reklama


Koleksion prej 15 zbulimeve boterore

Lista e zbulimeve: 1. Zbulimi i Amerikës 2. Zbulimi i Sistemit Heliocentrik 3. Zbulimi i Aeleskopit 4. Zbulimi i Maqines me Avull 5.
adn, aeroplani, amerika, aspirina, interneti, klonimi, kompjuteri


Introduction to Biology

This is a quiz from Biology respectively Introduction in Biology . The quiz contains 10 questions, each question has four options with only one option is correct. Test your knowledge in Biology.
adn, biologjia online, biology, biology quiz, blood, cell, cells


Struktura e ADN-se apo ndertimi i ADN-se

Struktura e ADN-se apo ndertimi i ADN-se,Struktura e ADN-se apo ndertimi i ADN-se,kodi gjenetik,gjenetika kodi, adnja, Adn shqip, kodi ne mjekesi, mjekesia kodi gjenetik, kod gjenetik,mjekesi, mjekesi sot, struktura e kodit
struktura e adn-se apo ndertimi i adn-se, kodi gjenetik, gjenetika kodi, adnja, adn shqip, kodi ne mjekesi, mjekesia kodi gjenetik


Kuizi Biologjia - pjesa e 20

Ky është nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 20 përmban 10 pyetje të ndryshme nga Biologjia. Pra testoni njohuritë tuaja se sa dini rreth Biologjisë. Secila pyetje është me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra ë
adn, arn, acidi nukleik i fagut, aminoacidet, bimët, biologjia, biology


E pabesueshme por e vërtetë - pjesa e parë

Ky është një kuiz shumë interesant ku përmban pyetje dhe përgjigje rreth fakteve të pabesueshme por të vërteta, pra ia vlen ta luani këtë kuiz sepse mësoni shumë gjëra për të cilat ndoshta as që i keni mendua
adn kuiz, ashti, bakteria, bakteriet, dielli, dielli dhe toka, e pabesueshme por e vertete


Kuizi Biologjia - pjesa e 17

Ky është nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 17 përmban 51 pyetje të ndryshme nga Biologjia. Pra testoni njohuritë tuaja se sa dini rreth Biologjisë. Secila pyetje është me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra ë
adn, atp, acidi askorbik, acidi folik, acidi oksalik, aerofile, antikodoni