kombinim i fjalëve kyçe saktësisht

Ueb faqe për: acidi oksalik

Reklama


Kuizi Biologjia - pjesa e 20

Ky është nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 20 përmban 10 pyetje të ndryshme nga Biologjia. Pra testoni njohuritë tuaja se sa dini rreth Biologjisë. Secila pyetje është me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra ë
adn, arn, acidi nukleik i fagut, aminoacidet, bimët, biologjia, biology


Te dhena per vitaminat

Te dhena per vitaminat  Kliko mbi titullin qe ju intereson Çka janë vitaminat ?   Cilat janë format e vitaminave ?   Si quhet mungesa e si teprica e vitaminave ?   Kush i sintetizon vitaminat ?      Si njihet ndrysh
acidi askorbik, acidi folik, acidi nikotinik, ciankobalamina, mungesa e piridoksinës, mungesa e vitaminave, mungesa e vitaminës b6


Kuizi Biologjia - pjesa e 17

Ky është nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 17 përmban 51 pyetje të ndryshme nga Biologjia. Pra testoni njohuritë tuaja se sa dini rreth Biologjisë. Secila pyetje është me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra ë
adn, atp, acidi askorbik, acidi folik, acidi oksalik, aerofile, antikodoni


Gjenerale

Gjenerale, shqip,thenie,Mjekesi,Feja islame,Shendetesi,
10 te pergezuarit me xhenet, 17 shkurti, 17 shkurti poezi, 17 shkurti vjersha, 28 nentori, 7 marsi, 7 marsi dhe 8 marsi


Kuizi Kimia - pjesa e shtatë

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e shtatë e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lënd
acidi fluorhidrik, acidi karbonik, acidi klorhidrik, au, baso4, caco3, chemistry quiz


Kuizi Kimia - Pjesa e 17

Ky është një kuiz nga Kimia. Kuizi përmban 10 pyetje. Secila pyetje ka 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë.Kjo është pjesa e 17 e këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në Kimi si dhe mësoni gjërat q
acidet, acidi, base, baza, bazat, charge electric movement in solution, chemie-


Kuizi Biologjia - pjesa e 21

Ky është nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 21 përmban 10 pyetje të ndryshme nga Biologjia. Pra testoni njohuritë tuaja se sa dini rreth Biologjisë. Secila pyetje është me nga 4 opcione apo përgjigje ku vetëm njëra ë
acidi folik, acidi laktik, acidi palmitik, acidi piruvik, aftësia për të infektuar ose shkaktuar sëmundje, algat blu të gjelbra, anemia makrocitare


Kuizi Kimia - pjesa e katërt

Ky është një kuiz nga Kimia. Kjo është pjesa e katërt e këtij kuizi, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 opcione për secilën pyetje ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa keni njohuri për lënd
acidi perklorik, beriliumi, bromi, chemistry quiz, education, elementet e sistemit periodik, elementet halogjene